Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské mlynčeky
- vsetko co potrebujem je v jednom
spokojnost
- Dobrý výrobok
Mlynček som objednal pre sestru,ona nemá internet.Výber si urobila ona.Mne sa veľmi nepozdával.Po rozbalení tovaru som vedel aj prečo sa mi nepozdával.Po prvom mletí mi sestra povedala,že melie mak asi v takej kvalite,v akej sa predáva mletý mak aj v obchode.Môj osobný názor je,že bolo škoda každého centu na jeho výrobu.Vzhľadom aj na cenu a predovšetkým na kvalitu mletia je tento tovar v mojom hodnotení obyčajný šmejd,vhodný akurát tak hodiť ho rovno do odpadu.
- Innovatívny produkt, perfektné riešenie drtenia, prijateľná cena, premyslená konštrukcia.
- Vyteká šťava okolo spoja rúčky s mlynčekom, treba lepšie utesnenie a musí sa tam pridať miska na šťavu, ináč je to v pohode a som spokojná.
Jednoduché na údržbu. Pre moje potreby maximálne postačujúce. Ako sa vraví: za málo peňazí veľa muziky. Pekne krája, uhorka len prebehla :) Skúšal som aj mrkvu a parádne. Páči sa mi aj to, že sa to ľahko umýva. Som naozaj spokojný
Mlyncek poznam vedela som co kupujem. Vyskusala som hned po doruceni. Spokojna.
Po vzhliadnuti reklami v tv som produkt kupila a nebanujem. Som maximalne spokojna.
som spokojná
Ešte neprišiel
- zatláčací posúvač sa dá vložiť opačne
super
Rád bych ohodnotil, ale hodnotící email dorazil dřív než výrobek. Asi chyba v matrixu.
Mlynček je dobrý.
- Dobry
- Ľahká výmena struhadiel aj celková montaz
- Nedá sa strihať úplne na jemno syr. Časti syra ci zeleniny zapadávaju do medzier pri strúhadle
- Celá plastová nasadka so struhadlom ľahko vypadáva
Šikovný pomocník na rýchle použitie s drobnými nedostatkami.
Je to šikovná vecička, nedarisa mi akurát nastruhat kapustu ale chce to zrejme len čas a systém. Som veľmi spokojná a keďže som si objednala dva kusy, jeden som už stihla aj darovať, akurát včera. Teším sa tomuto nákupu.
velmy spokojna som z produktom odporucam zakaznikom sikovny je mlyncek mele velmy dobre a do jemna odporucam ho
Este som neskusal. Pred tim som mal moznost vyskusat aj ine znacky znacky. Mal by fungovat bez vacsich problemov. Povedal by som ze stredna trieda kto nechce vyhadzovat peniaze za podobny predrazeny cesky produkt
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »